0 پیاز ها با رنگ های متفاوت هرکدام برای چه نوع مصرفی در آشپزی مناسب هستند؟!؟! ترنم پست شده در 2019-09-26 پیاز قرمز مناسب خام خوردن( ترشی ،سالاد،ساندویج ) پیاز سفید تردترین و تند ترین (سالسا ،چاتنی ) پیاز زرد مناسب پخت و پز (کباب، شامی،سس ،سوپ ) پیازشیرین (مناسب سرخ کردن ،حلقه کردن ،گراتین ،سبزیجات پخته ) موسیر ملایم ترین (ترکیب با ماست ،ترشی )
0 صمغ چیست؟ دلایل تراوش و راه های جلوگیری از آن نویسنده سایت پست شده در 2025-04-08 اغلب در پاییز تا بهار از تنه و شاخه درختان هسته دار تراوش صمغ را شاهد هستیم.
0 کلات کننده چیست؟ کاربرد آنها؛ نحوه استفاده از کود کلات نویسنده سایت پست شده در 2025-04-06 در دنیای کشاورزی و صنعت، استفاده از ترکیبات شیمیایی برای بهبود عملکرد و کیفیت فرآیندها اهمیت زیادی دارد. یکی [...]