0 پیاز ها با رنگ های متفاوت هرکدام برای چه نوع مصرفی در آشپزی مناسب هستند؟!؟! ترنم پست شده در 2019-09-26 پیاز قرمز مناسب خام خوردن( ترشی ،سالاد،ساندویج ) پیاز سفید تردترین و تند ترین (سالسا ،چاتنی ) پیاز زرد مناسب پخت و پز (کباب، شامی،سس ،سوپ ) پیازشیرین (مناسب سرخ کردن ،حلقه کردن ،گراتین ،سبزیجات پخته ) موسیر ملایم ترین (ترکیب با ماست ،ترشی )
0 هیومیک اسید (Humic Acid) چیست؟ کاربرد، مزایا و موارد مصرف نویسنده سایت پست شده در 2025-02-17 هیومیک اسید یک ترکیب آلی است که به طور طبیعی در خاک، مواد گیاهی و سایر محیط های زیستی [...]
0 راهنمای کامل تفسیر نتایج آزمایش خاک در کشاورزی نویسنده سایت پست شده در 2025-02-16 تفسیر آزمایش خاک یکی از مهم ترین گام ها برای دستیابی به کشاورزی پایدار و بهره ور است. زمین [...]