0 پیاز ها با رنگ های متفاوت هرکدام برای چه نوع مصرفی در آشپزی مناسب هستند؟!؟! ترنم پست شده در 2019-09-26 پیاز قرمز مناسب خام خوردن( ترشی ،سالاد،ساندویج ) پیاز سفید تردترین و تند ترین (سالسا ،چاتنی ) پیاز زرد مناسب پخت و پز (کباب، شامی،سس ،سوپ ) پیازشیرین (مناسب سرخ کردن ،حلقه کردن ،گراتین ،سبزیجات پخته ) موسیر ملایم ترین (ترکیب با ماست ،ترشی )
0 معرفی انواع ادجوانت و مکانسیم عمل آن ها ترنم پست شده در 2024-11-03 امروزه استفاده از سموم و کود ها در کشاورزی افزایش چشمگیری داشته است. استفاده از این مواد می تواند [...]
0 همه آنچه لازم است در خصوص برنامه تغذیه ای سیب زمینی بدانید! ترنم پست شده در 2024-10-31 یکی از اصلی ترین سبزیجاتی که از آن استفاده های متعددی می شود، سیب زمینی است. سیب زمینی در [...]