0 پیاز ها با رنگ های متفاوت هرکدام برای چه نوع مصرفی در آشپزی مناسب هستند؟!؟! ترنم پست شده در 2019-09-26 پیاز قرمز مناسب خام خوردن( ترشی ،سالاد،ساندویج ) پیاز سفید تردترین و تند ترین (سالسا ،چاتنی ) پیاز زرد مناسب پخت و پز (کباب، شامی،سس ،سوپ ) پیازشیرین (مناسب سرخ کردن ،حلقه کردن ،گراتین ،سبزیجات پخته ) موسیر ملایم ترین (ترکیب با ماست ،ترشی )
0 آشنایی با علل کمبود آهن در خاک و راههای افزایش آن نویسنده سایت پست شده در 2025-04-27 آهن یکی از عناصر ضروری برای رشد گیاهان است و نقش مهمی در فرآیندهای بیوشیمیایی و متابولیکی گیاه ایفا [...]
0 نقش آمینو اسید یا اسید آمینه در گیاهان؛ کاربرد کود آمینو اسید نویسنده سایت پست شده در 2025-04-23 گیاهان برای رشد و توسعه بهینه خود به مجموعه ای از عناصر و ترکیبات آلی نیاز دارند که در [...]