0 پیاز ها با رنگ های متفاوت هرکدام برای چه نوع مصرفی در آشپزی مناسب هستند؟!؟! ترنم پست شده در 2019-09-26 پیاز قرمز مناسب خام خوردن( ترشی ،سالاد،ساندویج ) پیاز سفید تردترین و تند ترین (سالسا ،چاتنی ) پیاز زرد مناسب پخت و پز (کباب، شامی،سس ،سوپ ) پیازشیرین (مناسب سرخ کردن ،حلقه کردن ،گراتین ،سبزیجات پخته ) موسیر ملایم ترین (ترکیب با ماست ،ترشی )
0 راهنمای خرید و قیمت سموم BASF (ب. آ. اس. اف) نویسنده سایت پست شده در 2025-06-26 معرفی شرکت BASF شرکت تولید کننده سموم BASF با بیش از 150 سال فعالیت در بخش های مختلف و [...]
0 بیماری قارچی آلترناریا، علائم و راه های کنترل نویسنده سایت پست شده در 2025-06-17 بیماری قارچی آلترناریا (Alternaria) یکی از تهدیدات جدی برای محصولات کشاورزی محسوب می شود که سالانه خسارات قابل توجهی [...]