مقالات علمی

کود دامی تازه در مزارع زعفران علاوه برگسترش علف هرز غیرقابل کنترل ، عامل انتقال باکتری میکروکوک میباشد که موجب کاهش کیفیت کلاله و عیار صادراتی محصول می گردد؟!؟!

آیا می دانید ؟
میکروکوک ها در طبیعت فراوانند .نیاز تغذیه ای بسیار کمی داشته و روی محیط های معمولی رشد میکنند و در آزمایشگاه به عنوان عامل مهم آلوده کننده کشت های میکروبی محسوب شده و در میکروبیولوژی هوا بعد از باسیلوس ها در درجه دوم اهمیت قرار دارند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *