کود دامی تازه در مزارع زعفران علاوه برگسترش علف هرز غیرقابل کنترل ، عامل انتقال باکتری میکروکوک میباشد که موجب کاهش کیفیت کلاله و عیار صادراتی محصول می گردد؟!؟!
کود دامی تازه در مزارع زعفران علاوه برگسترش علف هرز غیرقابل کنترل ، عامل انتقال باکتری میکروکوک میباشد که موجب کاهش کیفیت کلاله و عیار صادراتی محصول می گردد؟!؟!
میکروکوک ها در طبیعت فراوانند .نیاز تغذیه ای بسیار کمی داشته و روی محیط های معمولی رشد میکنند و در آزمایشگاه به عنوان عامل مهم آلوده کننده کشت های میکروبی محسوب شده و در میکروبیولوژی هوا بعد از باسیلوس ها در درجه دوم اهمیت قرار دارند.