0 saffron
"سازمان کشورهای صادرکننده زعفران" با عنوان لاتین "Organization of the Saffron Exporting Country" که به اختصار اوسک (OSEC) خوانده [...]
0 بیوتوکسین
بیوتوکسین : ماده‌ای سمی که به‌وسیله یک موجود زنده تولید یا از آن ناشی می‌شود؛ این موجود زنده ممکن [...]
0 اسپرس
 مهم ترین عامل محدودکننده در بخش دام و طیور کشور، کمبود علوفه و عدم امکان توسعه کشت گیاهان علوفه [...]
0
In general, Potassium helps to increase crop yield and improve crop quality because it increases root growth and improves [...]
0
ارزش غذایی اسپیرولینا این جلبک سبز آن چنان بالاست که کارشناسان را مجذوب نموده است که به آن نام [...]
0 آیا می دانید ؟
میکروکوک ها در طبیعت فراوانند .نیاز تغذیه ای بسیار کمی داشته و روی محیط های معمولی رشد میکنند