مقالات
مصرف بی رویه گوگرد در خاک باعث اسیدی شدن بیش از حد خاک و تجمع باکتری های مضر می گردد؟!؟!؟!
مصرف بی رویه گوگرد در خاک
یکی از عوامل ظهور باکتری Burkholderia gladioli در مزارع زعفران و کاهش چشمگیر عملکرد و آلودگی پیاز زعفران، رشد این باکتری در محیط اسیدی است.
نوشته های مشابه
استفاده ی بی رویه از کود اوره در باغات ، موجب بیماری آتشک در درختان میوه می شود؟؟؟!!!
عناصر روی و مس موجب مقاومت درختان به آتشک و شانکر می گردد.
عدم تأمین نیاز سرمایی موجب پایین آمدن کیفیت محصول تولیدی می شود؟؟؟
حداقل میزان دوره سرما که درخت نیاز دارد تا تا در بهار بتواند شکوفه بدهد.
جوانهزدن شامل فرآيندهاى آنزيمى از نوع کاتابوليسم و آنابوليسم است که نسبت به درجه حرارت بهشدت حساس است؟؟؟؟
شرایط در جه حرارت خاک برای جوانه زنی بذر سبزیجات بر حسب درجه سانتی گراد
آیا می دانید پسته با قابلیت تحمل بالا نسبت به شوری در خاک های شیرین عملکرد بهتری دارد ؟!؟!؟!…
برخلاف تصور عموم این گیاه مختص خاکهای شور نیست و نیازی به افزودن سنگ نمک و … به خاک ندارد
حلالیت پتاسیم در آب به میزان سختی آب و دمای آن بستگی دارد ؟!؟!؟!
عوامل مؤثر بر میزان حلالیت :….
عوامل فیزیکی محیطی مانند دما و بافت خاک به شدت بر میزان اثر علفکش ها تاثیر گذار است ؟!؟!؟!
علفکش ها در دماهای کمتر از 10 درجه و بافت های سنگین خاک کارایی خود را کاملا از دست می دهند
10 علل اصلی عدم موفقیت در سمپاشی ها کدام اند؟!؟!؟
در خاک های شنی کمبود عناصر پتاسیم ، کلسیم و منیزیم محتمل تر است !؟!؟
ظرفیت تبادل کاتیونی در بافت های مختلف خاک، متفاوت و در جذب عناصر معدنی موثر است.
اسید سولفوریک PH خاک را کاهش می دهد نه شوری ؟!؟!؟!…
اسید سولفوریک غلیظ یکی از ارزانترین و در دسترس ترین موادی است که برای اصلاح خاکهای شور و قلیا توصیه میشود.
شرایط محیطی مانند دما و بافت خاک به شدت بر میزان کارایی علفکش ها تاثیر گذار است؟!؟!
علفکش ها در دماهای زیر 10 درجه و بافت های سنگین خاک اثر خود را کاملا از دست می دهند.