0 مصرف بی رویه گوگرد در خاک باعث اسیدی شدن بیش از حد خاک و تجمع باکتری های مضر می گردد؟!؟!؟! ترنم پست شده در 2019-11-03 مصرف بی رویه گوگرد در خاک یکی از عوامل ظهور باکتری Burkholderia gladioli در مزارع زعفران و کاهش چشمگیر عملکرد و آلودگی پیاز زعفران، رشد این باکتری در محیط اسیدی است. آیا میدانید؟
0 نقش آمینو اسید یا اسید آمینه در گیاهان؛ کاربرد کود آمینو اسید نویسنده سایت پست شده در 2025-04-23 گیاهان برای رشد و توسعه بهینه خود به مجموعه ای از عناصر و ترکیبات آلی نیاز دارند که در [...]
0 صمغ چیست؟ دلایل تراوش و راه های جلوگیری از آن نویسنده سایت پست شده در 2025-04-08 اغلب در پاییز تا بهار از تنه و شاخه درختان هسته دار تراوش صمغ را شاهد هستیم.