0 پیاز ها با رنگ های متفاوت هرکدام برای چه نوع مصرفی در آشپزی مناسب هستند؟!؟! ترنم پست شده در 2019-09-26 پیاز قرمز مناسب خام خوردن( ترشی ،سالاد،ساندویج ) پیاز سفید تردترین و تند ترین (سالسا ،چاتنی ) پیاز زرد مناسب پخت و پز (کباب، شامی،سس ،سوپ ) پیازشیرین (مناسب سرخ کردن ،حلقه کردن ،گراتین ،سبزیجات پخته ) موسیر ملایم ترین (ترکیب با ماست ،ترشی )
0 معرفی انواع بادمجان و شرایط کشت و نگهداری آن ها نویسنده سایت پست شده در 2025-05-12 بادمجان، یکی از محبوب ترین صیفی جات در آشپزی جهان، تنوع شگفت انگیزی دارد که شاید کمتر کسی از [...]
0 نقش کربن در رشد و نمو گیاه و بررسی اثر غنی سازی دی اکسید کربن در گلخانه نویسنده سایت پست شده در 2025-05-05 دی اکسید کربن (CO2) از عوامل حیاتی در فرآیند فتوسنتز است که نقش بسزایی در رشد و توسعه گیاهان [...]